Leer Begeleiden Vanaf Akkoorden...In 30 Dagen

Leer jezelf akkoorden lezen, spelen en hoe je ze kunt gebruiken om liedjes te begeleiden. Zelfs wanneer je nog geen noot kunt (of wilt) lezen!

30 Dagen Programma

Dit 30 Dagen Programma neemt je mee langs verschillende akkoorden, akkoordenschema's en begeleidingsfiguren.

Daarnaast leg ik je in mijn handige 3-stappen plan uit hoe je elk akkoord kunt vinden, ook nadat je door dit hele programma bent gegaan.

Doordat dit programma je verschillende begeleidingsfiguren aanbiedt, kun je uiteindelijk in de meest voorkomende muziekstijlen een begeleiding uit je mouw schudden.

Uiteraard krijg je naast 30 videolessen ook een worksheet bij elke les. Deze zet je op je piano of keyboard zodat je altijd klaar bent om te gaan.

Begin vandaag nog met 'akkoordbegeleiding I'

Kijk wat anderen zeggen over dit programma

Je bent niet de enige!

Ik heb 7 jaar orgelles gehad en helaas steeds moeite blijven houden met de combinatie rechts links. Jij legde dit zo goed uit en ook de oefeningen zo fijn en voor mij zo goed. Dank je wel.

Ineke

Hartelijk dank voor de 30-daagse training Akkoordbegeleiding. Ik vond het inspirerend om echt dagelijks een klein stapje te nemen en dan erachter te komen dat ik echt beter ga spelen... Een open deur, maar toch. Heel fijn hoe duidelijk je video's zijn en dat je dan ook je vingerzetting kunt zien.

Anadya

Ik wil je een groot compliment geven voor de pianolessen die ik heb mogen volgen. Het was zeer inspirerend en duidelijk met de filmpjes, mp3, pdf en de opbouw tijdens de lessen.

Geert

Customers served! 0 + Deelnemers

snel resultaat

30 Dagen Programma 

Akkoordbegeleiding I

Dit 30 dagen programma is compact opgezet. De lessen duren tussen de 1 en 10 minuten. Dat betekent niet eindeloos video's bekijken, maar een to-the-point uitleg van de verschillende technieken en concepten.

30 lessen

30 dagen lang krijg je één e-mail per dag van me met een link naar de les van die dag.

Video's

Elke les bevat een lesvideo. Hierin leg ik je heel kort uit wat de bedoeling is en geef ik je tips en uitleg over de stof van die dag.

Begeleidingsfiguren

Om een begeleiding te kunnen spelen, heb je naast akkoorden ook begeleidingsfiguren nodig. Door deze figuren kun je in meerdere stijlen een begeleiding spelen. Rock, pop, ballad...de meeste stijlen zijn 'gedekt'.

Geen tijd? Geen probleem!

Mocht je een keer een dagje moeten laten schieten? Helemaal niet erg. Doordat alle video's voor je beschikbaar blijven, kun je gewoon je eigen tijd indelen en af en toe eens een dagje overslaan.

Hoi!

Ik ben Rogier

Rogier studeerde Docent Muziek, Piano Klassiek én Koorleider Lichte Muziek aan de conservatoria van Enschede en Alkmaar/Haarlem.

Hij dirigeert sinds 2000 verschillende koren in verschillende genres en op verschillende niveau's en heeft jarenlange ervaring in het geven van pianolessen in zijn privépraktijk én op de muziekschool Hof van Twente in Goor en Diepenheim.

Het mooiste vind hij om mensen te zien groeien in iets waar ze graag mee bezig zijn, los van op welk niveau ze binnenkomen, en hij hoopt dan ook dat hij een positieve invloed kan hebben op een ieders musiceerplezier.

Wat mensen zeggen over Rogier

Wat ben jij een super leuke en inspirerende leraar.

Rogier wat ben jij een super leuke en inspirerende leraar. Je neemt je taak als leraar heel serieus en je kunt ook nog om, en met jou lachen.

Irene

Ik werd verrast door je kundigheid.

Ik werd verrast door je kundigheid en de enorme snelheid waarmee iemand zo snel zo veel kunt bijbrengen. Je doet dat op een uiterst prettige, open, spontane, praktische en bovenal inspirerende wijze.

Martin

Mijn oprechte dank.

Genoten van je kundigheid en vakmanschap. Ik hoop meer van je te mogen leren in de toekomst. Mijn oprechte dank.

Ab

Betaalbaar leren pianospelen Met Akkoorden

15

  • Geen kennis van theorie noodzakelijk
  • Levenslange toegang
  • Direct de eerste les in je mailbox
>
Success message!
Warning message!
Error message!