Train je gehoor en wordt een Betere musicus

Leer je oren beter gebruiken door de afstanden tussen de tonen te horen. Zelfs wanneer je niks van muziek weet of geen noot kunt lezen.

In deze online 30 dagen-cursus leer je de afstanden tussen twee tonen (intervallen) te horen en benoemen. Het mooie is dat je geen noot hoeft te kunnen lezen.

Daarnaast kun je deze cursus ook volgen wanneer je nog geen idee hebt wat een interval is.

Wat waardevol is, is dat je met deze vaardigheid veel sneller fouten opspoort en gerichter met muziek bezig kunt zijn. Muziek is een taal en een taal begrijp je beter met een beter muzikaal getraind gehoor.

Begin vandaag nog je gehoor te trainen

wat je krijgt

Dit is wat je krijgt wanneer je je aanmeldt

30 dagen les

De lessen kunnen in 5 tot 10 minuutjes gedaan worden, dus heel veel tijd kost het niet.

Instructievideo's

In deze video's leg ik je heel kort uit wat de bedoeling is en geef ik je tips en uitleg. Dit duurt vaak niet langer dan 2-3 minuten.

Oefeningen

Deze oefeningen duren doorgaans ongeveer 3 minuten. Het gaat niet om de hoeveelheid van wat je oefent, maar juist om de regelmaat.

Geen tijd? Geen probleem!

Mocht je een keer een dagje moeten laten schieten, helemaal niet erg. Door de gecomprimeerde opzet van dit programma, haal je dit makkelijk weer in.

 Over 

Hoi! Ik ben Rogier

Rogier studeerde Docent Muziek, Piano Klassiek én Koorleider Lichte Muziek aan de conservatoria van Enschede en Alkmaar/Haarlem. Hij dirigeert sinds 2000 verschillende koren in verschillende genres en op verschillende niveau's. 

Het mooiste vind hij om mensen te zien groeien in iets waar ze graag mee bezig zijn, los van op welk niveau ze binnenkomen. Hij hoopt dan ook dat hij een positieve invloed kan hebben op een ieders musiceerplezier.

Genoten van je kundigheid en vakmanschap. Ik hoop meer van je te mogen leren in de toekomst. Mijn oprechte dank.

Ab

Ik werd verrast door je kundigheid en de enorme snelheid waarmee iemand zo snel zo veel kunt bijbrengen. Je doet dat op een uiterst prettige, open, spontane, praktische en bovenal inspirerende wijze.

Martin

Rogier wat ben jij een super leuke en inspirerende leraar. Je neemt je taak als leraar heel serieus en je kunt ook nog om, en met jou lachen.

Irene

Train je gehoor en krijg meer plezier in jouw muzikale avontuur

15

  • Geen kennis van muziektheorie noodzakelijk
  • Levenslange toegang
  • Direct de eerste les in je mailbox
>
Success message!
Warning message!
Error message!